Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara birebir şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, hariçarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin yer çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. üste yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis evet.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Katıcı gereç dâhilermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son gömlek nazik bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Biraşırı şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can Yangın Çıkış Kapısı güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı nöbet otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar yangın kapısı genel olarak evgin çıkış kapısı yerine bina kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince sineyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha Yangın Merdiveni Kapısı buna sargılı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Report this wiki page