Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdivenine malik bulunmak şanlı bir avantajdır. Bittabi bu avantajı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan yüksek binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Fakat zahir bir yangın merdivenine iye başlamak ciğerin binanızın yeni olması evet da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Hiç acaba yok ki yangın felaketi, yıl içinde sevimli yitirilmesine münasebet olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüce kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve varlık kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına amil evet.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Umumiyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu gibi mümkün.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar evetğunda yangın kapısı insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de kötüı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli kucak oluşturur.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kâraretler kullanılır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page